torsdag den 22. januar 2009

Reklame: Frank Grevil modtager Hæderspris.

via http://www.tavshedspligt.dk/:

Sandhed og konsekvens

– En aften med whistleblowere.

Kom og mød markante whistleblowere fra USA, Englang og Danmark ved et fyraftensmøde i Politikens hus. Whistleblowere er mennesker der bryder deres tavshedspligt fordi deres samvittighed byder dem det. Det er ofte forbundet med store personlige omkostninger at blæse i fløjten.
Kom og hør, hvorfor de gør det, og hvordan det har påvirket deres tilværelse.
Deltag i en debat om hvad vi som samfund kan gøre for at minimere de personlige omkostninger ved at "sladre" i samfundets tjeneste?
Under fyraftensmødet vil Frank Grevil få overrakt Samuel Adams Award for Integrity in Intelligence, en international hæderspris der hvert år uddeles til en whistleblower, som har bidraget til at sikre mod misbrug af efterretninger.
Aftenen vil byde på masser af personlige erfaringer.

Detaljer + info om debattører her

Tid og sted:
Politikens Hus
Rådhuspladsen 37
1785 København V
Mandag d. 26. januar
kl. 17:00 – 19:00
Billetter kan købes via politikenbillet.dk

3 kommentarer:

  1. For pokker da - det arrangement vil jeg nødigt gå glip af! ;-)

    Blandt de spændende deltagere er:

    - Ray McGovern: senioranalytiker i CIA gennem 27 år, og medstifter af VIPS (Veteran Intelligence Professionals for Sanity) som arbejder mod politisering af efterretninger.

    - Katharine Gun: Oversætter i den britiske efterretningstjeneste der lækkede at USA aflyttede medlemmer af sikkerhedsrådet op til den irak resolution de alligevel ikke fik som undskyldning for at gå i krig (I ved: vores allierede i krigen mod terror!).

    - Craig Murray: tidligere britisk ambassadør i Uzbekistan, som blev afskediget da han røbede at en af vestens nøgleallierede i "krigen mod terror" er en ondskabsfuld tyran som blandt meget andet koger sine politiske modstandere ihjel! (er ondskabens akse måske lagt lidt vilkårligt?)

    Skynd jer at bestille billetter, det kan gå hen at blive en rigtig spændende aften! :D

    SvarSlet
  2. Ved ikke hvad det skulle være, men når man finder ens bedste veninde inde på https://enb.dk hvad gør man så hvis man i mange år har haft lyst til at være sammen med hende?

    SvarSlet